0%
Stap 1 - 1

Ontvang de magie van Disneyland® Paris!

Schrijf je in om alle nieuwtjes en aanbiedingen te ontvangen en om te genieten van exclusieve voordelen, zoals een speciaal voorrangnummer en aanbiedingen van partners in de buurt van onze Parken.
Meer info

Jouw exclusieve voordelen

Om de voorbereiding van je verblijf te vergemakkelijken kan je onze experts in Disneyland® Paris bereiken via een speciaal voorrangsnummer(1).

Geniet ook van kortingen bij onze partners vlakbij de Disney® Parken.

 • Korting in La Vallée Village
  La Vallée Village combineert chic met outlet. Krijg 10% korting op de cadeaukaart van La Vallée Village (2) en profiteer van een ruime keuze aan bekende modemerken vlakbij de Disney® Parken.
 • Korting op Sea Life
  Profiteer van 32% korting op het gezinsticket(3) en 40% korting op een online gekocht los toegangsticket(4) + een gratis verrassing en duik in de wondere wereld van dit superleuke aquarium net buiten de Disney® Parken.
 • Korting op Panoramagique
  Profiteer van 10% korting op je toegangsticket + een gratis postkaart (5) en beleef een avontuur van hoog niveau in de verankerde luchtballon boven Disney Village®.
 • Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn vrienden!
  Herontdek de glorie van het Oude Westen, betaal een zitje in Categorie 1 aan de prijs van Categorie 2(6) en geniet van de grootste Disney dinnershow in Europa, in Disney Village®.

(1) : Lokaal Tarief.
(2) : Geldig voor de aankoop van een cadeaucard met een maximale waarde van 100€. Aanbieding éénmalig geldig voor één persoon t.e.m. 31 december 2017, en éénmalig van 2 januari 2018 t.e.m. 31 december 2018. Niet geldig voor de online aankoop van een cadeaucard. De cadeaucard is geldig in alle winkels en op alle producten (behalve in restaurants en kiosken). Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen of kortingen die betrekking hebben op deze kaart.

Voorwaarden van het aanbod

(3) : Korting geldig voor één gezinsticket gekocht ter plaatse aan de ingang van het aquarium. Maximaal één familieticket per familie van 4 personen per getoonde geldige e-mail en op vertoon van een identiteitsbewijs op naam van de persoon aan wie de e-mail is geadresseerd. Een gezinsticket geldt hetzij voor 2 volwassenen en 2 kinderen, hetzij voor 1 volwassene en 3 kinderen. Voordeel geldig t/m 31 december 2018. Deze korting is van toepassing op de openbare toegangsprijs die is vastgesteld door Sea Life en wordt geadverteerd bij de ingang van het aquarium. Voor meer informatie over de huidige toegangsprijzen, ga naar www.visitsealife.com/paris/.
(4) : Korting geldig voor één los basis toegangsticket gekocht ter plaatse aan de ingang van het aquarium. Maximaal één toegangsticket per getoonde geldige e-mail en op vertoon van een identiteitsbewijs op naam van de persoon aan wie de e-mail is geadresseerd. Voordeel geldig t/m 31 december 2018. Deze korting is van toepassing op de openbare toegangsprijs die is vastgesteld door Sea Life en wordt geadverteerd bij de ingang van het aquarium. Voor meer informatie over de huidige toegangsprijzen, ga naar www.visitsealife.com/paris/en/.
(5) : Hetzij een vlucht voor kinderen (3-11 jaar) voor 5,40€ ipv 6€. Hetzij een vlucht voor volwassenen (vanaf 12 jaar) voor 10,80€ ipv 12€. De vermelde prijzen zijn de officiële prijzen op 22/12/2016 en zijn onderhevig aan wijzigingen. Vlucht gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar. Voordeel geldig tot 31 december 2018. Aanbieding is geldig voor maximaal 5 tickets (volwassene of kind) per getoonde geldige e-mail en op vertoon van een identiteitsbewijs op naam van de persoon aan wie de e-mail is geadresseerd. Per getoonde geldige e-mail wordt één gratis postkaart aangeboden. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of lopende kortingen.
(6) Eerste categorie tickets voor volwassene (12 en ouder): €65 in plaats van €80. Eerste categorie tickets kind tussen 3 en 11 jaar kosten €48 in plaats van €63.
Aanbieding geldig t/m 6 november 2018. Boek voor 4 november 2018. Let op: geen shows op woensdagen en donderdagen.
Maximum 6 tickets per bestelling.
Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of lopende kortingen. Omdat er live met dieren wordt opgetreden en de ruiterkunsten veel stof doen opwaaien, wordt deze show afgeraden voor astma-/CARA-patiënten en mensen met ademhalingsproblemen.
Deze aanbieding is geldig voor personen die hebben aangegeven nieuws en aanbiedingen van Disneyland® Paris te willen ontvangen per e-mail.

Stap 1/2

ProfielGelieve het/de hierboven gemarkeerde veld/velden te corrigeren of aan te vullen.
* Verplichte velden

Disneyland Paris verbindt er zich toe dat het je persoonlijke gegevens niet zal doorverkopen, verhuren of doorgeven aan partners of andere derden.
Klik hier om ons Vertrouwelijkheidscharter in te kijken.

Stap 2/2

Bedankt voor je inschrijving!

Vertel ons iets meer over jezelf en wij sturen je meer informatie over de producten en diensten die je vooral interesseren.

Wees gerust: Disneyland Paris deelt je persoonlijke informatie nooit met partners of andere derden.

Stap 2/2

Je abonnementen


Je gezin

Hoeveel minderjarige kinderen heb je?

Vul hier 0 in als je geen minderjarige kinderen hebt.

Je bezoeken

Ben je al eens in Disneyland® Paris geweest?

Gelieve het/de hierboven gemarkeerde veld/velden te corrigeren of aan te vullen.
* Verplichte velden

Serverfout. Probeer het later opnieuw.
Geef je mobiel nummer op om aanbiedingen en nieuwtjes te krijgen op je mobieltje.

Proficiat! Je bent ingeschreven.

Bedankt. Je inschrijving is helemaal in orde.
Binnenkort krijg je informatie en aanbiedingen van ons.

In afwachting daarvan kan u alvast alle nieuwigheden van Disneyland® Paris ontdekken.

Euro Disney Associés S.C.A. gebruikt de ingezamelde gegevens voor marketingdoeleinden als je ouder bent dan 18 jaar. De gegevens blijven tot 3 jaar na het laatste contact bewaard. Overeenkomstig de Franse wet van 6 januari 1978 (“Wet Gegevensverwerking en Vrijheden”) heb je het recht op toegang tot je gegevens in ons bestand, en kun je die laten corrigeren of schrappen. Dat recht kun je uitoefenen door te schrijven naar dlp.marketing.direct@disney.com